infracrvena sauna jupiter

 

Pogledajte naš youtube kanal bioproduct wellness

 

 

-osobna infracrvena sauna izrađena od drveta kanadske jele

 

Infra crvena sauna

Mogućnost montaže u bilo kom zatvorenom prostoru (spavaća soba, dnevna soba, kuća, fitness centar, zimski vrt itd). Infracrvenim saunama nije potrebna dodatna ventilacija. Ne proizvodi paru ili previsoke temperature tako da je prirodna vetilacija sasvim dovoljna.
Svaki model IC saune je opremljen s najnovijom karbonskom grijaćom pločom.
 
 
VELIČINA 1700 X  120 X 1900 mm

Inracrvene saune su uglavnom napravljene kao IC i klasične FINSKE saune,od mekog drveta (nordijske smreke, aspena, hemloka, abachija) s mirisnim smolama koje imaju relaksirajući ugođaj.

Zagrijavanje organizma postiže se indirektno, zračenjem, kao kod sunca,  infracrvenim grijačima koji isijavaju infracrvene zrake koje zagrijavaju kožu i dubinski tijelo, a toplina se putem krvotoka prenosi u dublja tkiva (do 5 cm) i na taj način se tijelo znoji iznutra prema površini kože, a količina i intenzitet su do tri puta veći nego u finskoj sauni.

Temperatura u infracrvenoj sauni je oko 50 – 60 Celzijevih stupnjeva i to je prednost za one kojima ne odgovaraju visoke temperature klasične saune, naime finsku saunu treba zagrijati, pa koristiti, a INFRAcrvena sauna se uključuje po potrebi, samo kad je koristite.

Boravak u sauni preporuča se do 30 minuta, nakon čega slijedi tuširanje i osvježenje laganim napitcima.

Postoji, nekoliko vrsta INFRA grijača, kvarcni, keramički, karbonski, i karbonske folije.

 

Učinci saune

S temperaturom od 35 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, progrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune, a imaju problema s prekomjernom tjelesnom težinom, previsokim tlakom i sl.

 

SAUNA ZA 4 OSOBE

unutrašnjost

 

 

Za narudžbu i detaljnije informacije kontaktirajte nas na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Nastavkom pregledavanja ove stranice pretpostavit ćemo da ste suglasni.
Saznajte više Slažem se