masažna sjedalica step 2

"STEP"- univerzalna masažna sjedalica

Ovaj masažer se po svojim funkcijama i masažnim tehnikama može usporediti sa boljom masažnom foteljom, jer vrlo lako svaku i najobičniju sjedalicu pretvara u odličnu fotelju za masažu. Masažna sjedalica Step omogućava različite vrste masaže: gnječenje i masažu valjcima za leđa, te masažu vibracijama za bedreni dio. Također omogućava i zonsku masažu na leđima, te tako postizanje najoptimalnije terapije za leđa, uz više programa masaže vibracijama za bedreni dio.

Opremljena je autopunjačem, za vožnju u automobilu ne ometa koncentraciju prilikom dužih putovanja. Posebno je pogodan za korištenje za osobe koje puno sjede na radnom mjestu jer je prenosiv i zauzima malo prostora. Masažer se može koristiti i na krevetu tako da se položi vodoravno te legne na njega. Step je masažer za sve ljude koji drže do svog zdravlja i komfora, bilo da ga koriste na radnom mjestu, u automobilu ili u domu pružit će i više od onoga što bi očekivali od masažne sjedalice!

Moderan dizajn -materijal pogodan za kožu i lako se održava.

Masaža duž kralježnice, gore i dolje, odabir 3 masažne zone, gornji ili donji dio leđa, 4 rotirajuće masažne glave u unutrašnjosti podloge pružaju ugodnost gnječenjem, 2 vibracijska motora u sjedećem dijelu za dodatnu-anticelulitnu masažu bedra, dodatno crveno svjetlo i funkcija topline u leđnom dijelu sa automatskim isključivanjem. Odabir jednog od 3 moda vibracijske masaže, kao i mogućnost podešavanja u 3 intenziteta.

Praktični daljinski upravljač za ugodno i jednostavno biranje masažnih točki.

Programiranje 15 minutnog masažnog programa, ukupna težina 5 kg, kabel, dodatni adapter od 12 V za auto (uključuje se u mjesto za upaljač u autu).

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361.

Bioproduct International d.o.o.

Hribarov Prilaz 6/a,

Oktogon- Dugave

10010 Zagreb

prodaja@bioproduct.hr

b.p.eurogrupa@zg.t-com.hr

tel +385/1 /66 99 361, mob 091/4000 960

http://www.bioproduct.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Nastavkom pregledavanja ove stranice pretpostavit ćemo da ste suglasni.
Saznajte više Slažem se