jastuk od bambusa

 

  

 Bambus je prava čudotvorna biljka s posebnom tradicijom u Aziji i Australiji. Raste na tlu koje pomaže vezivanju oko dva puta više kisika nego drveće.

Zbog svojeg iznimnog rasta (do 1 m po danu) jača tlo i veže vodu. Specijalna vlakna su osobito stabilna i trajna, a ipak iznimno fleksibilna i nježna. Mnogi stručnjaci smatraju bambus čudotvornom biljom 21. stoljeća! Također, bambus je rješenje mnogih budućih pitanja kao što su klimatske promjene, skladištenje vode, nedostatak sirovina i ostalo.

Presvlaka jastuka sa "izvornim osjećajem bambusa" - sastoji se od 40% bambus tkanine. Iznimno je nježna i ugodna na dodir. Jastuk nije samo posebno nježan nego se prilagođava i promjenama temperature, ugodno hladi u ljetnim mjesecima i regulira vlažnost. Pomaže sprečavanju znojenja u vratnom dijelu glave. Dimenzija jastuka je idealna za sve kojima je potrebna prava potpora za glavu, udobnost i dobar san.

Jastuk je povremeno potrebno protresti kako bi se dobila prozračnost i mekoća. Bambus presvlaka se skida i pere, ručno ili na laganom programu za pranje u perilici. Jastučnica i punjenje se peru odvojeno, nije dozvoljeno sušenje u sušilici.

[

Cijena 390 kn - 290 kn!

Plativo kreditnim karticama jednokratno i na rate.

Popust je za gotovinsko plaćanje!

Pošaljite upit ili narudžbu za proizvod ili nazovite 091/4000-960, 01/66 99 361 

 

Bioproduct International d.o.o.

Hribarov Prilaz 6/a,

Oktogon- Dugave

10010 Zagreb

prodaja@bioproduct.hr

b.p.eurogrupa@zg.t-com.hr

tel +385/1 /66 99 361, mob 091/4000 960

http://www.bioproduct.hr

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Nastavkom pregledavanja ove stranice pretpostavit ćemo da ste suglasni.
Saznajte više Slažem se